Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Skvěle napsáno a zasloužená karma R^.

Bohužel národ (voliči) je už tak zakopaný ve svých pozicích, že 30 % voličů uvěří, že Země je placatá, když to tvrdí jejich guru nebo ho bude volit za 300 stovky k důchodu. Bohužel ale právě ti pak rozhodují o tom, kdo bude této zemi další čtyři roky vládnout (a případně jí i drancovat).....

7 1
možnosti

Jste to vy, kdo věří na propagandistické pohádky o strašlivém Babišovi. Voliči ANO se Husákovskou mnohaletou propagandou na rozdíl od vás manipulovat nenechají.

0 0
možnosti

V jednom z příspěvků napsala autorka, cit.:

"....ale voličům Babiše to opravdu nevadí. Jsou to vesměs jednodušší lidé, neschopní zdravého úsudku a objektivního pohledu."

----------------------------------------------------------------------

Já naopak považuji každého, kdo se domnívá, že by tyto volby mohly něco změnit, za velice jednoduchého a naivního člověka, který jakoby žil někde na Marsu. Ano, je zbožným přáním každého slušného a poctivého člověka, aby bylo konečně zase lépe. Jenže v politice takoví lidé zoufale chybí.

Proto, pokud tedy bez klapek na očích dlouhodobě sledujeme celou politickou scénu, nemůžeme mít jediný důvod věřit ve spásu z jakékoli politické strany.

Z tohoto důvodu je jakékoli napadání diskutujících zcela nemístné a infantilní.

11 0
možnosti

Něco by se těmito volbami změnit mohlo. Babiš by konečně mohl stanout před soudem a být odsouzen. Což by mohlo na nějakou dobu odradit od přímého vstupu do politiky takové, kteří jsou jako Babiš. Byl by to sice malý, ale plus.

3 1
možnosti
Foto

Jo, je to na nás. Já mladým už nevěřím. Ono jim totiž vlastně nic nechybí. Chybět jim to bude až za 40 a více let, ale toho už se naštěstí nedožiju.

1 1
možnosti

Krátkozrakost je hlavně ta, že mnozí občané rádi radí druhým koho mají volit a stále mají i po 30 letech problém s výsledky voleb, když nejsou podle jejich představ. Smutné.

6 0
možnosti
Foto

Kdo komu radí, pane Knechtovský. Autorka nikomu a v diskusi také nikdo.:-)

3 4
možnosti

:-)R^

Máte pravdu! Ale naši občané jsou tak zblblí ruskou desinformační válkou přes nejrůznější lživé servery a maily přeposílané seniorům, že možná již polovina z nás stojí mimo realitu! Co s tím? Zkusil jsem s nimi mluvit. Marně! Oni všichni ví, a ostatrní jsou blbci! Bohužel! Co nadávek jsem od nich schytal! Jen Babiš je dokonalý člověk. A zda není gauner, nikoho nezajímá!

6 7
možnosti
Foto

Zato Lidovci jsou vzorem ctnosti. Oni byli jediní gauneři, kteří šli do vlády Národní fronty i za komunistů.

12 2
možnosti
Foto

J90i46r14i 93C62i36z

7. 9. 2021 16:58

Vite mila damo a autorko blogu, dovolim si Vam napsat par svych zkusenosti, ktere me privedly k rozhodnuti, koho budu volit. Ty zkusenosti jsou od dob tuheho socialismu, pak prisla zmena v r.89 vedena prognostiky UV KSC (byl zalozen r.1984 a rizen KGB a StB), divoka privatizace a prevedeni majetku statu na vetsinou nomenklaturni kadry, pak zlodejiny Rebicku, Daliku, Drabku, Kolibriku atdatd. Pozitivum jsem videl ve vstupu do EU, jenze v zasade se nic nezmenilo (jednu dobu ridila stat kantinska, protoze si osedlala predsedu vlady z ODS). Mam velky vztah k prirode a pri srovnani jakym zpusobem se k prirode pristupuje v CR a ve vyspele zapadni civilizaci, kde jsem dlouhe roky trenoval, tak jen smutne zaviram oci nad tim, v cem asi budou muset zit dalsi generace. Za nejlepsi povalecneho politika povazuji pani A.Merkel, ktera velmi vyrazne prispela k obrovskemu vzestupu Nemecka a cele civilizovane Evropy. Mnohokrat jsem ji poslouchal pri rozhovorech na ZDF a pani Merkel nikdy, tohle si zapamatujte, nikdy se nevyjadrovala k jinym stranam. Vzdy trpelive vysvetlovala volicum svoje kroky ve vlade a duvody, proc je ucinila. Jeji KDU byla pod jejim vedenim naprosto suverenni a volici ji verili. Po svem navratu jsem zjistil, ze tady partaje maji pouze jeden prednaseny program: "Ostatni strany to delaji blbe"! Nic jineho se od nich nedozvite. Ted je jejich hlavni program "Antibabis", i kdyz svoji naprostou neschopnost podporenou zlodejinami prvniho radu predvedly predevsim dve osvedcene demopartaje ODS a CSSD, obe rizene prognostiky UV KSC. A Vy ted tady povazujete tretinu volicu za negramotne dementy, protoze radsi budou volit ANO, nez ty predchozi zlodejske bandy? Nezacinejte argumentovat "dotacemi", kdyby udavacska partaj Piratu netlacila na EU, nic by se patrne nedelo. Muj zaver z techto par stripku zkusenosti je pouze jeden. Nez prevlecene bolseviky z ODS, TOP, komunistickych "krestanu" nomenklaturniho kadru NF Kalouska ap., tak radsi ANO, i kdyz jsem u Vas dement.

6 9
možnosti
Foto

Sám jste se klasifikoval. A je to to jediné, s čím ve vašem zmateném příspěvku souhlasím.:-)

4 10
možnosti

Pěkný blábol, zjistěte si fakta o silnicích a dálnicích. Na stránkách ŘSD je přehledně co , jak, kde, kdy.

5 2
možnosti

Paní Zámečníková, jak jste prosím přišla na to, že se nastaví dálnice? Podle NKÚ trvá postavit dálnici průměrně 10- 12 let. Dálnice do Ústí se stavěla dvacet let! Chápu, že je to lákavé téma a je jednoduché ho požít jako hůl na psa (vládu). Realita je ovšem jiná. Důležité také je to, kolik kilometrů nových dálnic se začne každý rok stavět. Za finanční krize se šetřilo, a odnesla to hlavně výstavba dálnic. Zahájená výstavba v letech 2011, 2012- 0 km. 2013- 800 metrů! To se pak nemůžete divit, že se před třemi lety otevřelo jen 4 km. nové dálnice! Raději si zjistěte, kolik se začne stavět letos nových úseků a hlavně jejich délku! Máte to za domácí úkol. :-P

7 4
možnosti

Je to tak, je to tak R^ Nepoctivy budou dal vladnout s pomoci velke casti jednoduchych volicu.

2 4
možnosti

Všichni občané nejsou hlupáci! :-)

1 0
možnosti

No hezky jste si vylila svoje emoce, pocity a dojmy, ale rozum a kritické myšlení v tomhle těžko někde najít.

Tak např. k tomu výroku "také to už potvrdil soud, že byl agentem StB", takže trocha faktů, okresní, odvolací i nejvyšší soud vynesly rozsudek, že Babiš vědomě nespolupracoval, až nakonec 3 ústavní soudci tohle pravomocné rozhodnutí zrušili, z důvodu procesní vady, že prý žaloba byla podaná na nesprávný subjekt, ačkoliv už 20 let se považoval tenhle subjekt pro takovéto žaloby za správný, k tomu ústavní soud ani neprozradil, na koho by se taková žaloba měla směřovat a tím žalobci vlastně znemožnil se tady domáhat spravedlnosti. Takže odvolací soud potom své rozhodnutí musel zrušit se zdůvodněním že došlo k této procesní vadě.

No ale když se na tahle jasná fakta podívá někdo, kdo má nad rozumem nenávistné emoce, tak realitu vidí tak nějak po svojom.

Hlavně že věříte na poctivého hospodáře Kalouska který naše zadlužení navýšil na z 29% HDP na 41% HDP, čímž překonal všechny rekordy v zadlužování a tohle dnes nestoudně zdůvodňuje jednoročním hospodářským poklesem 4,6 % HDP.

8 4
možnosti
Foto

To stále dokola kde komu podsouvání nenávisti je už pořádně otravné.

4 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2278x
Nekonfliktní člověk píšící mnohdy o konfliktních tématech, ale vždy s neuvěřitelnou dávkou nadsázky, a pokud je to možné, tak i humoru, protože bez něj je život černobílý...

Seznam rubrik