Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ještě jsem nakoukl. Pro pobavení. A mé ,,resumé". Agitka, jako agitka. Zakončená úderným dotazem. Leccos to ve mně evokuje. Vč. vzpomínek na minulost. A rozhodně ne proto, že bych byl nostalgik;-)

12 1
možnosti
PN

Ne, nevadí. Když si vzpomenu na minulost stran ve Spolu a představím si Starosty s Piráty nevadí.

Když si vzpomenu na činnost opozice během covidu, nevadí

9 3
možnosti
PP

Někde jsem četl, že kvalita vítěze odpovídá kvalitě jeho soupeřů. Proto se zdá, že letošní volby budou jedna velká tragédie :(

3 2
možnosti
Foto

To možná ve sportu, ale určitě to neplatí při volbách. Tam většinou vyhrává ten, kdo dokáže zaujmout ulici. A ulice vždy byla synonymem lůzy.

5 14
možnosti
FL

Nejsem a nebudu volič ANO, je potřeba porovnávat co nabízí Babiš proti konkurenci ... Pandemie - měli jsme čísla jako jedni z nejhorších, ale když vláda žádala sněmovnu o lockdown, tak to opozice třeba ani nepodpořila. Jindy opozice zase tlačila na sundání roušek. Opravdu za vše může vláda? STB - byl spolupracovníkem, ale s největší pravděpodobností ne, aby udával kolegy, ale aby informoval ze zahraničních cest. Rozpočet - nasekali ho všichni, opozice podpořila program Antivirus a ještě urgovala, aby vláda urychlila platby živnostníkům. V současnosti na sanaci dluhu ani opozice nenabízí věrohodné řešení (Piráti ještě zainvestují do digitalizace, která rozběhne ekonomiku). Korupce a tunelování rozpočtu - dělali to všichni.

Babiš nemá politickou vizi a politiku dělá dle průzkumů mínění, což je tak trochu jako bychom měli vládu přímé demokracie a on byl jenom vykonavatel. Lepší, než vláda někoho, kdo má vizi předání našich rozhodovacích pravomocí do Bruselu, z čehož mám největší obavu.

17 1
možnosti
Foto

Pane Lufte, takto začínají prakticky všichni voliči Babiše. Nemám rád(a) Babiše a volit ho nebudu, ALE.....a následuje Babišova obhajoba. Stará pravda je, že co je před "ale" neplatí. Váš příspěvek to potvrzuje. Volíte ho, jen se to stydíte přiznat. Jste stejný zbabělec jako Babiš.:-)

3 13
možnosti
Foto

V úpadkovém vývoji hnutí ANO mne zaujalo dosažení odpudivé "mety". Nebudí ve mně důvěru ti, kdo účelově předstírají, že rozumějí všemu. Kromě jiného i proto, že tak snadno vzniká podezření, že možná předstírají kde co, včetně schopnosti zvládat svěřenou funkci nebo i obor, který vystudovali. Stačilo několik vět k tomu, aby se hnutí ANO projevilo ve své nahé špíně. Aby na ně reagovalo způsobem, jímž jejich pravdivost potvrdilo. Slova o oblbování národa i slova o sektě byla hnutím ANO bez okolků potvrzena jako pravdivá. A to bleskovým diagnostikováním Andreje Babiše mladšího, jenž právě získal druhé potvrzení o tom, že je duševně v pořádku. Sám fakt, že si někdo dovolí vysmát se tak hloupě ze svých domnělých výšin odborníkům, kteří A. B. mladšího vyšetřili (nikoli za pár vteřin), je projevem zbytnělé sebedůvěry, vytrysklé až k samým hranicím nepříčetnosti. Sdělit výsledek této bleskovky na mikrofon, tedy deseti milionům občanů, není nic jiného, než pokus oblbnout národ naprostým nesmyslem vycucnutým v nastalé panice z prstu, a to na úkor lidské bytosti snažící se dosáhnout na svá základní lidská práva. Slova o sektě byla potvrzena tím, že se od tohoto projevu fašounství nikdo z hnutí ANO nedistancoval a že mnoho příznivců hnutí ANO tento účelově vyhřezlý jed opakovali jako smyslů zbavení. Vlastně bez jako. Nebo spíše jako členové sekty. Andrejovi Babišovi mladšímu bychom měli být vděčni za to, že se po jeho několika větách hnutí ANO takto okázale odkopalo.

5 7
možnosti
Foto

Je zajímavé, že se A.Babiš ml, tak najednou objevil těsně před volbami a jeho průvodci mluví za vše.

10 4
možnosti
Foto

Karma, ale voličům Babiše to opravdu nevadí. Jsou to vesměs jednodušší lidé, neschopní zdravého úsudku a objektivního pohledu.

5 17
možnosti
Foto

Hlavně, že Vy patříte k těm inteligentnějším geniům

16 3
možnosti
TB

"A zavedeme nové daně, pro ty, co jsou schopni pracovat, ať to zaplatí" Jestli jste si nevšimla, tak to bylo právě za této vlády, kdy konečně po letech došlo k markantnímu snížení daní ....

13 3
možnosti
ZH

Myslíte například tu situaci, kdy se měla ze zákona nižší sazba DPH vrátit na předešlou úroveň, ale za ministrofinancování Babiše se tato část zákona zrušila a zůstalo 15%? A zůstává pořád?

4 9
možnosti
DH

Dosud jsem sice nebyl nikdy voličem ANO. Ale vzhledem k tomu co se v poslední i současné předvolební době děje, tak si přeci i vzhledem ke vstupu na první pohled i chování jeho duševně zdravého a jemu podobného synka rozhodně nenechám ujít další díl tohoto komediálního seriálu, jež si na rozdíl od podobných zábavných seriálů komerčních televizních stanic budeme moci užít na vlastní kůži.

3 2
možnosti
ZH

Hm, já tedy chodím pouze na taková představení, kde cena odpovídá zážitku. Tedy pozitivně chápanému zážitku. Vámi zmíněné představení je naprosto mimo všechny meze mnou zmíněných představ.

2 0
možnosti
Foto

I31v62o 69C33i76l58i20c53h

7. 9. 2021 13:55

Zcela dokonale popsáno, díky, dávám karmu a sdílím R^

5 8
možnosti
JD

Dokonale popsáno, jak se nestaví dálnice? ;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0 3
možnosti
JH

J64a93k41u24b 60H81o37z94a

7. 9. 2021 13:51

A víte, že jim to možná i vadí? Ale holt jsou tu jiní experti - třeba ti pod černou vlajkou, kteří jim (stejně jako mě) vadí daleko víc.

14 1
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2278x
Nekonfliktní člověk píšící mnohdy o konfliktních tématech, ale vždy s neuvěřitelnou dávkou nadsázky, a pokud je to možné, tak i humoru, protože bez něj je život černobílý...

Seznam rubrik