Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Je někdy těžké si zvyknout na hloupost některých spoluobčanů, ale je to tak. Vždy se vyrojí, když o něco jde. Něco o tom věděl Karel Čapek kterého dohnali k smrti. Různí aktivisté za protektorátu, kteří ve své vlezprdelkovatosti chtěli každé náměstí přejmenovat na náměstí Adolfa Hitlera. Po válce někteří rychle vstoupili do Rudých gard, aby si narychlo vylepšili kádrový profil. Když byl proces s Miladou Horákovou sepisovali petice žádající její smrt. V roce 1968 vítali okupanty a zakládali leninský svaz mladých. a vstupovali do KSČ, čímž potvrdili svůj souhlas s okupací. V Listopadu byli zalezlí a čekali jak se to vyvine. A když rozruch skončil, tiše tunelovali. Vždy to tak bylo a bohužel bude. Nenchte se o těchto lidí otrávit. Nestojí za to, i když je nutné s nimi bojovat.

9 1
možnosti
AL

Nejste jediná, co v této republice maká vice jak osm hodin.

Všechno co děláte, děláte ze svobodné vůle.

Stejně jako svobodně demonstrujete a urážíte druhé s jiným názorem.

Váš život - vaše věc.

9 9
možnosti
Foto

Život spoluobčany autorky je i mojí věcí:-) I životy hnízdících čápů. Slečna zámečníková dobře ví, že není sama, kdo takhle maká, proto o tom píše. Její život není jen její věcí. Váš komentář to potvrzuje:-) Ani Vy se necítíte být odtržen od společnosti:-) Vaše přítomnost zde to potvrzuje. Že jednáme většinou že svobodné vůle (ovšem komplikované mírou vnitřní svobody) , to je zbytečné připomínat. Takže není jasné, co jste to chtěl vlastně říct (pokud ne to, co všichni vědí)

7 0
možnosti
JH

O vaší serioznosti - manipulativnosti asi nejlépe vypovídá ta zmínka o vyhozených prostředcích na zlevněnou dopravu pro důchodce - to, jak jste tak velkoryse pominula, že sleva se stejnou měrou dotýká i cestování mladých.

Nepatřím k zastáncům nejrůznějších dotací, ale z lidského hlediska zrovna tohle opatření nebývale rozpohybovalo spousty starých i mladých lidí, takže chválím.

11 2
možnosti
JK

Z lidského hlediska rozpohybovalo spoustu starých i mladých lidí... Tohle všechno jste vypozoroval ?

5 1
možnosti
Foto

Firmy holdingu Agrofert také odvádějí daně, dokonce do rozpočtu ČR.

Premiér Babiš celý svůj plat i s náhradami dává na charitu, konkrétně pomoc matkám samoživitelkám.

Mně se také nelíbí řada věcí, zejména dotace. Ale nemá smysl řešit koncový článek.

10 8
možnosti
ZH

A kolik že to odvede Agrofert na daních z příjmu? Agrofert je největší příjemce dotací v ČR, ale v daňových odvodech ke špici rozhodně nepatří. Bez dotací Agrofert chcípne, a proto je Babiš v politice. A to že odvádí plat na charitu? To je jen PR. Z 60 mega ročního příjmu z fake dluhopisů nezaplatí na daních totiž ani korunu, zatímco běžný zaměstnanec odevzdá státu > 50% svých příjmů, tož tak. Ale pevně věřím, že na každou svini se vaří voda.

9 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2278x
Nekonfliktní člověk píšící mnohdy o konfliktních tématech, ale vždy s neuvěřitelnou dávkou nadsázky, a pokud je to možné, tak i humoru, protože bez něj je život černobílý...

Seznam rubrik