Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Omyl, jako osvc nemate rok na podporu a kdyz uz, tak je tak minimalni, az je to smesne, a mate ve vsem naprostou platbu, take jsem si zazila to obdobi slavy, kdy jsme si myslela jak ohromne a svobodne je mit ZL, ale opak byl pravdou, tak vysoke narok na vykon v praci vyustiliv migreny a ve finale nador na mozku, ze stresu!! Ted jsem uz na HPP ale Zl sice jsem VS za min mzdu ale ZL bych uz nechtela, neunosna sazba za soc a zdr a stejne to je k nicemu, zadne vyhodny nikde nemate.Potrebuji nejaka vysetreni a na to se vseobecna nevztahuje.

0 0
možnosti
Foto

OPRAVA NAROK NA PODPORU...no i kdyz vlastne mozna ano, ovsem za nejaky ten rok.

0 0
možnosti
AN

Nebojte, taky, snad budete v důchodu, tak se najezdite :-)

1 3
možnosti
Foto

Paní autorko, rozhořčila jste se spravedlivě, leč podstatná věc vám unikla. Babiš není příčina, ale důsledek. Je důsledkem dotačních programů, které zavedla EU a my jsme se k nim přidali, ač jsme velmi dobře věděli už z dob socialismu, že to nefunguje. Ale ti, co věděli, věděli také to, že z dotačních peněz se nejlépe, nejsnáze a nejméně postižitelně krade. Pokud se Miliónům chvilek čehokoli podaří Babiše sesadit a dokonce ho poslat do tepláků, nic se nezmění. Babiš bude svůj podnik řídit i z kriminálu, na dotace možná nedosáhne, nicméně ho nahradí jiní, ještě hladovější a ještě nenažranější.

Systémovým krokem je zrušení dotací, zrušení krmení tzv. neziskových organizací, nerozdávání grantů různým Mádlům a jemu podobným, který za ně vytváří díla více než pochybné kvality.

Ani vy, ani já neplatíme daně tomuto státu proto, aby je rozdával dál někomu, kdo si je pouze nacpe do kapsy a nic za ně neodvede. Platíme daně proto, abychom se nemuseli bát jít k doktorovi, protože na to nebudeme mít, abychom si zajistili stáří s důstojným příjmem, abychom zaplatili nezbytný státní aparát, ale nikoli proto, aby bylo našimi penězi mrháno a my byli nuceni ve službách, které máme ze zákona pojištěny našimi odvody z příjmu, připlácet nebo je dokonce hradit v plné výši a v důchodu chcípat hlady.

Milióny chvilek křičí na nesprávnou adresu a ještě k tomu mávají vlajkami původce tohoto marasmu. Buď jsou pitomí, nebo navedení, nevím, co je horší.

5 3
možnosti
Foto

Myslim, ze v mnohem, nemate pravdu. My jsme generace, ktera ma oci otevrene a o duchodu si muzeme jen nechat zdat. Pokud nemame teda nasporeno tak pul milionu na vase citovane dustojne stari. Pak vas ochranuj Buh jestli jste vetsinu zivota podnikal a neplatil socku nebo duchodove!!!!!!!!Myslim ze za deset let-teoreticky- az pujdu mozna do toho duchodu, o cemz silne pochybuji, skvely vtip o pohrebacich, kteri budou sedet primo ve firmach aby to nemeli daleko, budeme stale v prac procesu. Pokud teda nemame ty nasetrene prachy.Myslim si jinak EET ma svoje plus i minus,kdo smelil cely zivot a ted to vyslo najevo muze podekovat jen sam sobe. A dela a delalo to tak spousta firem a pokud je sikovny ucetni deje se tak stale i pres to slavne EET ale to je asi jedno.Mame to co jsme si zvolili a nejake demnostrace ktere jsou pripravene jen dokazuji o mocipanu.Na Sicilii jsou takovych cele klany,mam docelu hruzu z budopucnosti a volby nic neresi. Jsou u nas totiz sily, ktere jsou mocnejsi nez ony.Rka se ze za penize se da koupit temer vsechno krome zdravi a asi to tak bude.

0 0
možnosti
Foto

Pár stovek k důchodu považujete za zbytečné? I pár stovek mnoha důchodcům, zejména těm, kteří žijí v domácnosti sami, pomůže od živoření, stejně jako ty slevy na jízdném. Jen ať více cestují, ti, kteří cestovat chtějí - zaslouží si to. A naplnit vlaky a autobusy a omezit automobilovou dopravu, to je správné.

P. S. Tento svůj článek si dobře uložte a přečtěte si ho za takových třicet let.

4 7
možnosti
Foto

Paní Černá, rozhodně nechci upírat zásluhy lidem, kteří už mají odpracováno, to by mě ani nenapadlo. Vážím si toho, přeji jim to a věřím, že by raději dostali ty peníze místo jízdného navíc v důchodech, někteří by je promítli do jízdenek, někteří jinak. Nikdy nebudu pohrdat starými lidmi, stárneme všichni, i moji rodiče, kteří rovněž pracovali, pracují a troufám si říct, že navzdory věku, pokud jim to zdraví dovolí, (pevně doufám, že ano), pracovat budou. Ale také oni a nejen oni vědí, že dávat peníze ze státního rozpočtu na tyto předvolební snahy o zalíbení, jsou opravdu vyhozené finance... Máme tady takových mezer ve školství, dopravě, sociální i zdravotní péči... a my se rozhodneme financovat jízdné. Myslím si, že je to prostě hloupost. Článek si uložím a jsem zvědavá, kolik mně dá stát, až budu stará... Asi si to uložím i s kapesníčkem.

9 1
možnosti
PD

mrkněte do statistik, kolik na daních odvedli zaměstnanci a kolik OSVČ. kdybychom byli všichni podnikatelé, tak stát do čtvrt roku zkrachuje.

4 3
možnosti
Foto

Pochopitelně, ale opět – kde by byli zaměstnanci, kdyby nebyli zaměstnavatelé. Přesto ať už ty daně odvede kdokoliv, každý, kdo je odvede, by měl myslet na to, co se za ně zaplatí.

11 0
možnosti

R^ Je to tak, Jitko, je to tak! :-)

5 2
možnosti
Foto

Demonstrantům zatím vadí pouze jen Babišúv Agrofert, což znamená, že například osoby téměř 30 let nepracující a žijící zásadně jen ze sociálních dávek (které se hradí mimo jiné i z daní Agrofertu) jim zatím vůbec nevadí a tak mohou být zmíněné osoby v klidu a i nadále se bezstarostně na účet státu povalovat. Až ale demonstrantům tyto "nepracující osoby" jednou vadit začnou, začne tady pěkný tanec.;-O

4 3
možnosti
VS

Skutečně velice zásadní argument. To hlava nebereRv

1 1
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2278x
Nekonfliktní člověk píšící mnohdy o konfliktních tématech, ale vždy s neuvěřitelnou dávkou nadsázky, a pokud je to možné, tak i humoru, protože bez něj je život černobílý...

Seznam rubrik