Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

14.000.000000,-Jsem Babišův volič ale tohle mi vadí. Platit USA výpalné ve formě 14 miliard za nákup 12 starých vrtulníku které rozhodně pro vlastní obranu nepotřebujeme. Další miliardy bude stát výzbroj a servis.Komunisty rád nemám ale asi jim budu muset dát svůj hlas.Ani pak se nic nezmění . 40 roků jsme byli kolonii SSSR,nyní jsme kolonii USA a západu. Sověti nám nechali aspoň náš národní majetek . Nyní nám tu toho už moc nepatří.

0 2
možnosti

Akce vrtulníků je mi jako sama o sobě také divná. Nicméně - jako vždy - není kouře bez ohně. Četl jsem několik komentářů zasvěcených lidí, kteří v tom nákupu shledávají mnohem širší souvislosti. Takové, které se projeví až později. Nejsem geopolitický komentátor abych mohl podávat výklad. Naše vrtulníky od Američanů, ale souvisí s ději v okolních státech - Polsko, Maďarsko. I průběh jednání napovídá o mnohem širších souvislostech.

0 0
možnosti

karma (y) mluvíte mi z duše

1 0
možnosti

R49a88d53e30k 12K77o36h78u24t

3. 12. 2019 19:07

To je ten Babiš ale zloun. To demokraté jsou jiní kofři, ti stále jak když másla ukrajuje, a on je takový zlý...

0 3
možnosti

Docela mě pobavilo, jak jste na jedné straně vyjádřila obavu, že by se mohl Babiš uchýlit k praktikám M.Zemana.. a na druhé straně sama sáhnete do Zemanova arzenálu a po vzoru "rozkradené a spálené země" vyrukujete s "pustinou a kůlničkou na dříví" (které tu po Babišovi zbudou). ;-D

3 1
možnosti

Sesypáním ptákovina na jednu hromadu nevznikne myšlenka jak co napravit. Jen hromada ptákovin.

1 2
možnosti

Tu kůlničku na dříví nám z republiky udělala zejména ODS. Takže většina dává přednost ušpiněnému Babišovi před čistým a tím pádem neschopným panem Fialou. Ostatně, kde máte zaručeno, že po volbách by opět kmotři nezlikvidovali Fialu a vládli tak, jak byli zvyklí?

6 11
možnosti
Foto

Promiňte - čistý, a tím pádem neschopný??? Toto je nějaká prazvláštní dedukce... A kdo to zaručí? Něco takového někde funguje? Ne, ale proto, že nevím, co se stane pak, nebudu volit to, s čím nesouhlasím teď, protože je to hnus. A nebudu to volit, ať je to jakákoliv strana. Omlouvat nezdary minulé nezdary současnými nikam nevede. Prostě budu dál hledat něco lepšího. Vždycky volím podle nejlepšího svědomí v danou chvíli, doufám, že i Vy. Jestli je pro Vás dotační lump rovnítko nejlepšího, prosím. Já Vám pochopitelně nebráním.

10 0
možnosti

Člověk s abecedou před jménem a s abecedou za jménem a jménem Fiala, by nebyl ani z poloviny tak dobrým premierem jako Babiš. Protože podobní lidé degradují svůj mozek pouze jedinou myšlenkou a to zbavit se Babiše. Žádný z nich by neustál tolik pomyslných klacků pod nohama jako Babiš. A přesto i v zahraničí si vede také dobře, i když se to snaží stále nějací šašci kazit.

4 7
možnosti

A Vy mnohem více na jedinou věc: obhájit Babiše.

Dokud se nebudeme bavit věcně, nikam to nepovede.

3 0
možnosti
Foto

Vám zkrátka ve vedení státu chybí takové nemehlo, jako byl premiér Sobotka.

6 2
možnosti
Foto

No, Zemana se nebál, jako Babiš.

3 0
možnosti

Po Babišovi potopa?

To je typickou ukázkou uvažování mnoha lidí.

Ať je Babiš jakýkoli, tak to, co se děje kolem nás nyní, není z hlediska dlouhodobého chodu věcí naprosto nic mimořádného, po čem by měla zůstávat potopa. Běžné problémy běžné doby s běžnými nepravostmi a špinavostmi, které přináší každý epocha.

Nad Evropou visí jiná a mnohem závažnější hrozba, než je nějaký šíbr a vykuk v sídle českých premiérů.

Ale to je právě jádro problému: Lidé mají tendenci si myslet, že běžné problémy, které vidí kolem sebe, jsou v historii naprosto ojedinělé a že je proti nim nutné spojit se i třeba s Leninem nebo s Hitlerem, protože nic horšího než ten Babiš už být nemůže.

Až zjistí, že to druhé bylo nikoli běžné zlo, nýbrž naprosté vykolejení společnosti, bude už pozdě.

10 0
možnosti

Velmi trefné i pravdivé. K pochopení se ale musíme podívat do historie. A tam to mnohdy bolí. Proto se lídři klasických stran nechtějí - za potlesku autorky zahledět zpět na jimi nastavené podmínky a zákony, podle kterých se doje dosud.

0 0
možnosti

Je zřejmé, že Babišova kocábka se tady kymácí už řadu let, někdy fouká větší, jindy mírnější vítr, ale bezvětří už si snad ani nepamatuji, spíše silné bouře.

Zdroj: https://zamecnikova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=737697

Wishful thinking. Burešova loď je sice špinavá, posádka neschopná a rozhádaná, ale neboť si mohl najmout dobré stavitele, kormídelníky a navigátory, jede velice dobře a občasné vichry s ní moc necloumají. Naopak, stále nabírá na rychlosti. Jeho nepřátelům se moc nedaří jí trefovat kanony, neboť s takhle vycvičenou posádkou a kapitány, jejichž kvalifikace nemá s tou kapitánskou nic společného, jsuo rádi, když jim na palubě nevybuchne zásoba střelného prachu.

Ať ja Bureš jakýkoliv, platí pro něj, že mezi slepými jednooký králem. A to říkám jako člověk, který ho nevolil a z principu nikdy volit nebude.

3 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2278x
Nekonfliktní člověk píšící mnohdy o konfliktních tématech, ale vždy s neuvěřitelnou dávkou nadsázky, a pokud je to možné, tak i humoru, protože bez něj je život černobílý...

Seznam rubrik