Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

R^. Hezký a výstižný článek. Jinak, co se nástupce týká, řekl bych, že z deseti náhodně vybraných občanů by devět bylo lepší prezident než Miloš Zeman. On toho prezident totiž vzhledem ke svým pravomocem moc dělat nemůže. Zato může hodně zkazit. A v tom je ten současný přeborník.

5 1
možnosti
MV

Zdravej, vtipnej, hodnej respektu a oblibenej - pro hodně velkou skupinu obyvatel Česka takovým prezidentem Zeman není. Vám karma.

5 0
možnosti
MV

Karma. Zeman je už opravdu ostudou, která, bohužel, sedí v křesle prezidenta republiky.

7 2
možnosti
JV

J55i28ř34í 12V20o18l30k10a

24. 10. 2019 11:23

Dobrý den, netrpím komplexem co blondýna, to problém. S Vámi ho mám, nejde o paní Němcovou, i když ta je asi nejpřijatelnější, ale Hoschel a další povedenci, no dobrá. Navrhovat jistě můžete, ale takhle. Přes zdravého nemocného. Taky ho nemám rád, ale je.

0 0
možnosti
JD

J73i15r20i 76D21v41o83r93a91k

24. 10. 2019 11:19

Nemcova...;-D;-D tak to me podrz 8-o Arogantni a sebestredna pipka X

3 7
možnosti
Foto

Tak tohle vypovídá především o Vás, pane Dvořáku. Nadávky adresované komukoliv jsou zoufalým způsobem vyjádření nesouhlasu či jiného názoru. Nenutím Vás sdílet mé sympatie či antipatie, ale urážek netřeba, své názory můžete vyjádřit i jinak a já je budu pochopitelně respektovat a nanejvýš s Vámi polemizovat.

12 0
možnosti
PN

P61e56t76r 93N27e38d85v26ě66d

24. 10. 2019 10:19

Přesně to trefil pan Šťastný, je však v naší zemičce člověk ten, jenž bude se zamlouvat všem? Mám obavu, že takový člověk se raději nepřihlásí, než aby riskoval případný hon na svou osobu a bude se raději věnovat tomu, co dělá do dnes a je v tom nejspíše velice úspěšný.

0 0
možnosti
Foto

Nechtěl jsem se s komentářem unáhlit. Proto jsem si našel, kdo nebyl a asi nebude pozván. Některá jména mne natolik překvapila, že se nechci unáhlit ani v tuto chvíli. Třeba ještě dostanou pozvánku....... Ale pokud ne, není to normální. "Rozděl a panuj". A nejen to. Také to bývá vnímáno jako požehnání a zatracení. Jako návod. Pravý opak toho, co mělo být v jeho zájmu.

A pan Ovčáček? Ten se stane legendou. Spíše už se stalo.

3 0
možnosti
Foto

30. výročí "Udržení se při moci" mohou 17. listopadu slavit komunisté (neboť ještě včera rozhodovali o tom, jak bude a nebo jak nebude vypadat státní rozpočet).

9 0
možnosti

Česká společnost už je tak rozhádaná a rozdělená, že ji může dát zase trochu dohromady jen prezident bez politické minulosti. Přitom to musí být známá a důvěryhodná osoba s rozhledem, zkušenostmi, charismatem a rétorickými schopnostmi. Jedním z takových kandidátů je pro mne psychiatr Cyril Höschl a jistě by se našli i další. Okoukaný politik či politička je cesta do pekel, ať už to je Němcová, Kubera, Babiš, nebo kdokoliv ze současné politické scény.

7 1
možnosti
Foto

Hezký den, pane Šťastný, ano, i s tím souhlasím. R^

3 0
možnosti
Foto

Tak pak se lze ale divit, že třeba prezident Havel také nezval legálně zvolené zástupce na Hrad, třeba Sládka.

Samozřejmě už pro odstup času si tímto jménem nejsem jistý, takže milerád odvolám. Pokud mi vyjevíte, že zval všechny dle jejich státní důležitosti.

Ti nepozvaní dnes se ale už dříve vůči úřadu prezidenta nezachovali nejlépe. A na základě toho tedy asi nebyli pozváni.

1 0
možnosti
Foto

Václav Havel nezval na Hrad komunisty, třebaže byli legitimní parlamentní stranou.

Miloš Zeman zase nezve politiky z jiných parlamentních stran, takže se Miloš Zeman řídí příkladem Václava Havla.

1 4
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2278x
Nekonfliktní člověk píšící mnohdy o konfliktních tématech, ale vždy s neuvěřitelnou dávkou nadsázky, a pokud je to možné, tak i humoru, protože bez něj je život černobílý...

Seznam rubrik