Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Vynikající analýza!R^R^R^

22 11
možnosti
Foto

Karma.Výborně napsáno.R^Ovšem vše marné,nejen místní koblihy budou "jednoho z nich, co rozumí obyčejným lidem" hájit až do posledního dechu....

28 12
možnosti
OU
SN

:-).........Vážená dámo! Svezla jste se na protibabišovské vlně, jistě očekáváte velký potlesk. Už je to vyčpělé téma, televize nás s tím krmí, (myslím TV 24), 24 hodin denně! Je mi to líto, jste velmi pěkná, mohla byste si vybrat při konce máje a začátkem června něco o lásce. V

19 37
možnosti
JS

Ta dáma nepíše nic, než pravdu. A jak píšete vyčpělé téma - jak může být vyčpělé to, že premiér podvádí celý národ. Jehož velká část mu to bohužel pořád baští.

26 10
možnosti
Foto

Jenom byste ještě měla trochu popřemýšlet nad tím, zda není pro eurobyrokraty výhodné vnášet rozbroje a nesváry do odbojných provincií. Co více může posílit jejich moc.

11 18
možnosti
PV

P72a88v42e38l 37V85é85b42r

1. 6. 2019 17:49

Na druhé straně: Kde nic není, ani čert nebere.A, mezi námi, oni ti eurobyrokraté mají doopravdy kde brát.

5 2
možnosti
Foto

Dotace jsou převážně (!) nárokové - na hektar a počet chovaných zvířat - škrtnout je by bylo diskriminační.

12 4
možnosti
Foto

Paní Moudrá dotace nejsou nárokové. Musíte splnit určité podmínky, abyste je získala. Je mnohou zemědělců, kteří hospodaří bez dotací, ale miliardář to nedokáže. Tak je odčerpává těm, kteří je opravdu potřebují. To je opravdu zajímavé.

6 4
možnosti
JL

Karma.R^

Co se Agrofertu týká, vypadá to následovně.

AB private trust I, svěřenský fond – spravuje 90 % akcií společnosti Agrofert a 100 % akcií společnosti SynBiol, do které patří taktéž společnost Hartenberg Holding. Správcem fondu se stal Zbyněk Průša. Dohled nad činností správce vykonává tříčlenný kontrolní orgán – rada protektorů. Tu tvoří Monika Babišová, Alexej Bílek a Václav Knotek.

AB private trust II, svěřenský fond – spravuje zbylých 10 % akcií společnosti Agrofert. Správcem fondu je Alexej Bílek. Rada protektorů je ve složení Monika Babišová, Zbyněk Průša a Václav Knotek.

Zbyněk Průša je předsedou představenstva Agrofertu a šéf chemičky Deza.

Alexej Bílek vede právní divizi Agrofertu, před 1990 působil na Vysoké škole politické ÚV KSČ.

Václav Knotek je právník Agrofertu, měl na starosti například vyvedení farmy Čapí hnízdo z Agrofertu na anonymního vlastníka před žádostí o padesátimilionovou dotaci.

Monika Babišová je dlouholetá družka a od 2017 manželka Andreje Babiše.

Role Andreje Babiše se omezuje na pozici takzvaného obmyšleného. Majetek mu bude ze svěřenských fondů opět vydán za předpokladu, že přestane být veřejným funkcionářem, případně pokud by omezení vyplývající ze zákona o střetu zájmů bylo zrušeno

51 5
možnosti
JD

J95i59ř31í 33D87a71n32i47š

11. 6. 2019 12:36

By mě zajímalo, kdo mínusuje prostá fakta a proč. Že by se tu někomu ta fakta nelíbila?

0 0
možnosti
Foto

Babiš nám zlegalizoval rozkradání státního majetku

16 11
možnosti
Foto

Ale jděte. A jak se mu to povedlo?

11 2
možnosti
MV

vy naivko, jak dlouho to asi bude trvat, kdyz jen preklad onoho dokumentu zabere, jak nam vysvetlila pani ministrova financova, cele tri mesice (tak ztrhanou jsem tu cupr zenskou jeste nevidel)

takze jak dlouho to asi tak jeste bude trvat, nez lide, kteri mu uverili, procitnou?

uvidime. kazdopadne vladne u pana premiera minimalne silna nervozita - uz opet ty jeho prozrazujici čechoslovakismy v proslovech

Vam karma a peknej zbytek soboty preju

25 5
možnosti
VH

Ne, ti lidé neprocitnou. Námitky OLAFu, resp. Evropské komise nechápou. Zato křikům "všichni lžou, všichni kradou, na mě útočí, protože to chci zatrhnout" rozumí. Tedy: domnívají se rozumněti.

3 1
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2278x
Nekonfliktní člověk píšící mnohdy o konfliktních tématech, ale vždy s neuvěřitelnou dávkou nadsázky, a pokud je to možné, tak i humoru, protože bez něj je život černobílý...

Seznam rubrik