Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KM

Kecy!

ANO má dlouhodobé preference okolo 30%,takovou stabilní výkonnost tu od 89 nepamatujem! ...a proč? protože Babiš dělá hmatatelné věci pro obyčejné lidi,ty nezajímá nějaké ptačí hnizdo,Agrofert či co dělal před 89,ale výrazné slevy v dopravě,důchody rostou v posledních letech o tisíce,jeho postoj k migraci,boj za kvalitní potraviny atd.

8 21
možnosti
PB

P19e47t45r 90B81r15o87ž

2. 6. 2019 13:41

Proč 30%? Protože o jeho zlodějinách jeho noviny prostě nepíšou.

Pamatujete na to, proč padla Nečasova vláda? Kabelky za 100 tisíc. Obrovský humbuk, zatýkání na úřadu vlády, první strany na idnes.

Dnes? Průšvih za půl miliardy a na idnes se Babiš kasá, že je to všechno lež.

14 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 8
možnosti
PK

Tedy madam, čepici dolů. To se Vám povedlo. Takhle do naha odkrýt svoje pocity zlosti a nenávisti zhrzené milenky, to se každá neodváží. Zřejmě jste slušně vychovaná žena a nepoužila jste skutečného jména toho, který s Vámi opovrhl. Místo něho jako opory Vašich pocitů, jste použila oblíbeného a známého politika, ministerského předsedy, pana Babiše v domnění, že přitom pro tu napasovanou špatnost, se přece jen alespoň několik příznivců nechá ve vztahu k Babišovi, zviklat.

Podtrženo, sečteno.

8 11
možnosti
FN

Souhlasím s Vámi,,, ale když se na situaci zkusím podívat úplně nezávisle, bez určitého mě vlastního odporu k Babišovi, napadne mě, je koblihářem, kdo je spokojený s tím, že za žádné minulé vlády nebylo v zemi lépe??? A nejsou toprávě kobliháři, kteří si za koblihy mohou dovolit služby drobných podnikatelů,čímž je živí??

1 4
možnosti

Obávám se, že když budou nové volby tak zase vyhraje Babiš. Měli by politici i redaktoři pochopit, že antiBabiš nefunguje, jako nefungovala kampaň antiZeman, bohužel.

17 3
možnosti
JT

Paní Černá,

též sdílím vaši obavu z toho, že ANO2011 vyhraje příští volby. :-)

2 0
možnosti
Foto

Obávám se, že zdaleka není vše sečteno, jak náleží.

Ovšem moudří staří Dadové věděli, že stačí počítat jen do deseti, co bylo navíc, bylo "matlaki". S tím už bylo zbytečné se zabývat.

Takže 1 milion, 2 miliony --- 9 milionů .... a matlaki milionů. Neměl jsem spíš psát miliard, aby se to více blížilo pravdě? ;-D

R^R^R^

2 5
možnosti
BM

Vážená slečno, paní. Myslím si že by vám pomohlo naučit se oddělovat "zrno od plev". A jít za pravdivými informacemi. Nevím jak je to s půl miliardou od Agrofertu, ale vím jak to bylo s deseti miliardami za tv Novu. A stále otevřená Kauza Diag Human. A nic se neděje. Teď vás zajímá Babiš. Zkuste vysledovat to pozadí toho všeho v čím zájmu se to děje. Jakto že už je na veřejnosti ta zpráva a není to třeba fake news? Já si počkám až na oficiální prohlášení. Nechci ze sebe dělat šaška, těch už je u nás dost a dost. Hezký den

14 16
možnosti
MH

aha ale on přeci ty rozkradačky přišel zastavit,nebo né? A teď toto?

14 3
možnosti
JH

Z určitého uhlu pohledu docela zajímavý blog, ale.. Těch uhlů pohledu je samozřejmě víc. Ti "kobliháři" kteří volí babiše přemýšlejí o tom proč vadí ovlivňování dotací Babišem, ale nevadí ovlivňování jinými politiky. Třeba zemědělství-kolik ministrů je a bylo velkopodnikateli a nebo jejich blízcí příbuzní. Nebo ministr, za jehož ministrování firma jeho bratr zvýšila obrat o několi set procent, většinou z veřejných peněz. Nebo předseda vlády na dovolené na miliardářské jachtě-jen málokdo může věřit tomu že tam byl jen z milosrdenství a že tam řešili jen počasí.

17 4
možnosti
IV

Vážený pane, tímhle nás pořád oblbuje právě AB. Zapomíná dodat, že tehdy šlo maximálně o miliony, dnes rovnou o půl miliardy. A to prý ještě bude další. A pokud jde o předsedu vlády na miliardářské jachtě, bylo to na pozvání italského přededy vlády a za jeho peníze. Mimochodem - taky pěkný ptáček.

3 5
možnosti
ZD

Hezká tvářička, dlouhé vlásky a tomu odpovídající názory, zcela v rozporu s tím co sama o sobě píšete. Neberte to osobně - spíše jako poučení - ale zkuste nepapouškovat co vám říkají na náměstích. Zkuste přidat svůj názor na to, kdo by to měl vést lépe. Která strana nebo hnutí je momentálně lépe připravena vést republiku. A nebo při vzpomínce na vaší vlastní charakteristiku jak vše řešíte s nadsázkou si mám myslet, že pana Babiše respektujete a tenhle celý článek je tvrdě nadsázka?

Nemoudří jen pokřikují co nechtějí a není zde jediný zasvěcený článek o tom co by chtěli. Kromě vyjímek jako například zde. Přečtěte si to a zkuste uvažovat.

https://jiricumpelik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=715813

10 18
možnosti
VS

Neznám vaši tvářičku a neberte to osobně, ale jestli tady je někdo papoušek tak jste to vy.Rv

16 5
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2278x
Nekonfliktní člověk píšící mnohdy o konfliktních tématech, ale vždy s neuvěřitelnou dávkou nadsázky, a pokud je to možné, tak i humoru, protože bez něj je život černobílý...

Seznam rubrik