Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zajimave, ze zadni mi znami se zavedenim EET nemeli problem... asi platili dane i pred tim... hm...

10 12
možnosti
KK

A čím se živí?

Provozují přes léto stánek s občerstvením u koupaliště, mají příležitostný přivýdělek s ročním obratem do 200 tisíc?

7 0
možnosti
JJ

Koukam ze z Cechu se stavaji grafomani, kteri maji obsedantni potrebu neustale neco nekomu sdelovat.Mladi, stari, chytri, hloupi, vsichni maji potrebu neco psat a druzi to zase komentovat. Hybaj delat neco uzitecneho. Pro sebe, pro rodinu, pro prirodu......

5 3
možnosti
ZD

Konečně rozum. Vítejte.

1 1
možnosti
PV

Nevím, jestli je to opravdu podtrženo a sečteno. Pokud jste někdy v životě hrála šachy, víte, že žádný tah se v této hře nedělá jen tak, aniž by se nesledoval konečný cíl spočívající v naprosté porážce protistrany, kdy soupeř po vyřknutí slova šach-mat už není schopen v jakékoli aktivitě pokračovat

Mrazí mne z jiné alternativy:

Za útoky proti Babišovi totiž stojí stále jedna a tatáž síla - totalitně laděná liberální demokracie.

Pro člověka, který nemusí ani Babiše (nikdy jsem jej nevolil) ani liberální fašisty a který je v celé záležitosti spíše nedobrovolným pozorovatelem, je obtížné v celé situaci dělat arbitra. Podezření na zneužití dotací tady jsou. Ale pokud o tom bude rozhodovat soud, nemám s tím problém - alespoň to bude objektivnější síla, než řvoucí stádo na ulicích.

Kladu si ale otázku, jak s tím vším souvisí odmítnutí migračních kvót a snah o přesídlování obyvatel Asie a Afriky do Evropy? Brusel a liberální fašisté se netají brutální nenávistí k V4 a všem, kteří toto přesidlovací šílenství odmítají. Jsme svědky téměř permanentních protivládních demonstrací ve všech zemích V4, za nímž stojí právě tzv. liberálně demokratické síly. Úspěšní zatím byli pouze v případě Slovenska, kde se protivládní puč (pod vymyšlenou záminkou, že za vraždou novináře stál Fico) liberálním demokratům v nedávné době zdařil.

A tak nevím, zda je problém opravdu jen a jen v dotacích... a nebo je ČR další v pořadí, kde je třeba odstranit vládu odmítající se podrobit tupé ideologii novodobého náboženství zvaného "liberální demokracie" .

A celý humbuk kolem dotací je jen marketingově dobře zpracovaná záminka.

Takže základní otázka zní: Cui bono?

14 18
možnosti
KK

??? totalitně laděná liberální demokracie ???

Jste duševně zdráv? 8-o8-o8-o

12 4
možnosti
TT

R^R^

Akorát s tím optimismem ohledně otvírání očí svědků Babišových bych byl opatrnější, abych neplatil za nosiče růžových brejliček.

4 0
možnosti
TT

*očí Svědků Babišových

0 0
možnosti
Foto

Lide nechteli nejakou demokracii. Chteli svobodu. Tak ji maji cim dal mene. A taky se chteli mit dobre. Bohuzel az prilis casto na ukor nekoho ciziho, prostrednictvim nejakeho "spasitele", ktery jim slibil, ze "zdroje jsou" a pro prosperitu se nemusi premyslet, pracovat a snazit se. A tak jsou v CR montovny se zebrackymi platy. A jine to nebude, dokud lide nezmeni zpusob mysleni.

5 0
možnosti
JA

J22i23ř81í 28A37l58e69x83a

2. 6. 2019 21:09

Gěkuji, že jste to hezky a jasně napsala. A že mte diskusi a mohu Vám to napsat. To Babišovi soudruzi čumpelíci jsou zbabělí. Ale aby to bylo v Babišových novinách vyvážené, jsou také ve výběru. Asi nechtějí číst, jaká že ubohost jimi cloumá....

R^

8 5
možnosti
AF

A79l28e10š 22F27r74ý42b83a

2. 6. 2019 21:07

EET se někomu nelíbí, já je chápu, jsou to jen ryzí poctivci.

To byl hlavní spouštěč těch akcí.

To další, nakolik i Babiš podváděl nebo nepodváděl, se bude teprve vysvětlovat.

2 3
možnosti
JH

Mám pocit, že Babiš velmi šikovně za pomoci kvalitních právníků využívá platných zákonů ČR. A tyto zákony ale vytvořili většinou politici před ním. Dále jeho vysoká pozice ve vládě mu umožňuje, přímo i nepřímo, ovlivňovat mnoho úředních rozhodnutí, samozřejmě v jeho prospěch. Jen hlupák si dnes může myslet, že korupce neexistuje a všichni velcí privatizátoři z 90tých let v korupčních procesech uměli více než dobře chodit. Jinak by nebyli v privatizaci, která byla na obrovské korupci státních představitelů založena, tak úspěšní. Ne každý se ke státním dotacím dostane. Kdo ale umí na příslušném rozhodujícím místě dobře zaplatit, úspěšný je. Svěřenecké fondy jsou též velkým podfukem na běžného voliče. Firmy v Babišově svěřeneckém fondu většinou dosti dobře prosperují. A Babiš se ze své funkce velice postará, aby prosperovaly.Kam jde zisk? No přeci na účetní položku nerozděleného zisku. A jakmile u Babiše pominou důvody, proč musí jeho firmy být ve svěřeneckém fondu, vezme si je zpět a bude-li se chovat dle zákona, nerozdělený zisk zdaní a vše ostatní je jen jeho. A jedná se o obrovské finanční částky.

11 0
možnosti
TT

Mimochodem se Bureš nějakými těmi nekalými způsoby na tvorbě zákonů podílel už před svým vstupem do politiky - viz např. uzákonění nejvyššího možného podílu "bio"-nafty v naftě, zdaleka přesahujícího bruselské požadavky, za dob vlády želé Nečase.

4 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2278x
Nekonfliktní člověk píšící mnohdy o konfliktních tématech, ale vždy s neuvěřitelnou dávkou nadsázky, a pokud je to možné, tak i humoru, protože bez něj je život černobílý...

Seznam rubrik