Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejhorší na tom je, že o Čapím hnízdě se vědělo už v roce 2013, a lidé přesto Babiše volili. Z té doby si vzpomínám, že mnozí byli naivní: má už miliardy, nepotřebuje krást. Odpovídal jsem, že miliardy měl už v době, kdy žádal o dotaci na Čapí hnízdo, aniž na ni měl nárok. I když tedy měl miliardy, stálo mu za to, ukrást padesát milionů. Proč by se od té doby mělo něco měnit? Podotýkám, že v té době ještě mělo Čapí hnízdo skrytého vlastníka. Novináři přesto již tehdy vypátrali, že za ním stojí Andrej Babiš. Někdo to ještě mohl považovat za drb a opravdu věřit, že Babiš něco zlepší. Jenže léta běží, Babiš nic moc užitečného nedokázal, zato je stále více známo o Čapím hnízdě. Převod zpátky do Babišova majetku se odehrál až v době, kdy už byl ministrem financí. Neboli člověkem, který měl dohlížet na státní kasu, aby se nekradlo. On teprve tehdy dokončil dotační podvod. Dnes členové i mnozí voliči Andreje Babiše připomínají sektu. Buď stále opakují, co říká Andrej Babiš, a bezmezně mu věří, nebo sice připouštějí, že provedl něco nekalého, ale to v té době mnozí podnikatelé, tak proč by za to měl trpět zrovna jejich guru? Neuvědomují si, že nás Babiš nevede na západ, do společenství vyspělých států, protože jsou zde poměry ještě horší než za vlád dvou velkých stran. Andrej Babiš nás tudíž vede hodně daleko na východ, do světa všeho schopných despocií a vlád, u nichž není poznat, kde končí stát a kde začínají ekonomické zájmy vlivných podnikatelů.

6 0
možnosti
JM

Nejsmutnější na tom je, že za pár let to budou právě Babišovi voliči, kdo bude nejvíc křičet jak je u nás všechno špatně. Přitom si ale nepřiznají, že i oni mají svůj díl viny tím že ho volili.

3 0
možnosti

J88a75n 25Š42e24s94t15á81k

15. 11. 2018 12:45

Uf, po popisu vyměšování z nosu jsem skončil...

0 0
možnosti
MN

Za tak dlouhou dobu policie i soudy mohly záležitost dávno objasnit a ukončit tak nebo tak.

Komu vyhovuje prodlužování vyšetřování?

Pokud ale některá strana zvítězí, má svého předsedu, ten je jmenován pro vytvoření vlády, ta dostane důvěru ať už jakoukoli, potom ostatní by měli naopak běhu vlády pomoci a o republiku pečovat s největším úsilím.

Je mi smutno z neustálých rozbrojů, házení klacků pod nohy, tajných kamer, napovídání odpovědí. Dělají to skoro všichni. Kdo organizuje opakované aféry a proč? Kdo akce platí?

Koho zde mám volit, aby měl naději na úspěch a bude pro republiku pracovat s plným nasazením?

3 1
možnosti

Sekta Svědků Babišových to určitě nebude. Ta sice maká, ale jenom ve prospěch šéfa.

0 0
možnosti
PR

P72a15v21e40l 84R57y42š24k18a

15. 11. 2018 10:04

Větší slátaninu a blbost jsem dlouho nečetl.Rv

1 6
možnosti
JR

Naprosto s vámi souhlasím a věřím, že se snad víc lidí bude probírat z koblihového ráje. Samozřejmě karma :-)

8 1
možnosti
Foto

S odchodem Babiše přijdou další problémy. Stejně tomu bylo i před ním.

Média potřebují akci. Pokud není, vytvoří si ji. JInak by je nikdo nesledoval.;-)

5 3
možnosti
Foto

Tak podle této logiky jsme mohli nechat vládnout Nečase, předtím Grosse či Topolánka a vlastně jsme si tu vůbec mohli nechat v 89. komunisty, když přeci po nich přijdou další stejní. Jen nechápu, proč s tím začítnat zrovna u Babiše?

2 0
možnosti
ZJ

...R^!! A samozřejmě karma!!

1 0
možnosti
AK

Jsou věci nad nimiž i vámi doporučovaný prostý selský rozum zůstává stát.

A tím je třeba míra hyenismu Slonkové a Kubíka.

Případ sám má stále stejný průběh (a nejen v tuzemsku):

- něco se stane a okamžitě je někdo - jak to jen říct když to není obviněn (to bychom se pohybovali v právním prostoru) - řekněme osočen.

- rychle po osočení jsou politiky přijímána opatření, proti nimž se osočený nemůže bránit, protože se nepohybujeme v právním prostoru.

- nikdo nesmí říct, že je to nějak moc narychlo a bez pořádných důkazů - to se dozví, že je osočeného slouha, je jím zkorumpovaný, je prostě blbec, který nic nechápe a chybí mu i prostý selský rozum, který by mu ukázal, jak je to jasné.

Poslanci chtějí hlasovat o důvěře vládě. Na základě čeho?

Článku 2 novinářů? Nejsou psychicky nemocní spíš poslanci než Babiš jr.?

Novináři rozhodli, že se jednalo o dotační podvod? Tak ať nám ještě poví kdy nastoupí Babiš do vězení a kolik si odsedí let.

Prokazovat nevinu není nikdo povinen (pokud se tedy vrátíme zpět do právního prostoru), naopak, vina má být prokázána nade vší pochybnost.

Trvá to dlouho, souhlas, protože jde o to, jestli firma je malá a střední, která má nárok na dotaci, nebo ne. A to je třeba nejen formálně prověřit.

4 7
možnosti

Na dotační podvod už poukázal Evropský úřad pro boj s podvody. Babišova firma musela dotaci vracet. Takže žádní novináři...

1 0
možnosti
Foto

Musím se tu ještě jednou zastavit. Váš článek mne zaujal natolik (formou i obsahem), že jsem si přečetl i ty předešlé. Jsem rád, že jsem tak učinil.:-)

9 0
možnosti
Foto

To je velmi milé, pane Herdo, alespoň vím, že starší příspěvky neskončily v propadlišti dějin. ;-) Ještě jednou, díky! ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2278x
Nekonfliktní člověk píšící mnohdy o konfliktních tématech, ale vždy s neuvěřitelnou dávkou nadsázky, a pokud je to možné, tak i humoru, protože bez něj je život černobílý...

Seznam rubrik