Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kauza se táhne jako sopel?!! No to je nádhera! To je tedy výrazivo! A v profilu píšete o neuvěřitelné dávce nadsázky. Tohle že je nějaká nadsázka? Ne, vážně. Já vím, že vše se nadsadit nedá. Úplně stačí, když je to malebně přesné. A to tedy je. R^:-)

7 0
možnosti
OK

O98t68a 44K47i26n45c

14. 11. 2018 21:28

Velmi dobře napsáno, ale koblížkáři to stejně nikdy nepochopí. Pamatuji se, když byl kdysi schválen lustrační zákon, říkal jsem si, že je to paskvil a měl jsem pravdu, protože například na Babiše a jemu podobné se zřejmě nevztahuje . Ode mne karma.

15 1
možnosti
OK

O45t67a 41K83i48n98c

14. 11. 2018 22:17

Zdravím Standu.

1 0
možnosti
MB

K článku a replice, svého kamaráda Standy Nováka dodávám. My, potomci staroživnostníků (a současní OSVČ), taky bedlivě sledujeme, rozebírání majetků vytvořeného našimi dědky. Mám radost, že za ukradené - poctivé trámy - vystudovali i ti další. Grebeníček, Babiš. Jsou nové, úžasné příběhy, např. "O chudobném a pracovitém zemědělci z prostějovska", Faltýnkovi aj. V této zemi, je v podstatě těžké vychovávat děti. Jaké vlastnosti Miloše, nebo Andreje na ně vlastně převést? Mluv pravu - haj pravdu, nebo méně mluv - a více pracuj? Každopádně mít děti - je dobré! Je možné, na tyto ledacos převádět - chránit je před medializací. Je to furt lepší, jako například běžné účetní odpisy nemovitosti! Když se na to dívám zpětně, tak můj úctyhodný dědek - "Blbem byl". Byl moc slušný, věnoval se dětem a dřel. Má pravdu, Standa jeden - Neměl to dobře obšancované ! ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Karma.Velice dobře napsáno.Lidé mají v peněženkách víc peněz a velmi mnho ekonomických negramotu má pocit,že je to zásluha Babiše.Proto ho tak uporně brání a jsou mu ochotni odpustit i to největší svinstvo....vidět Spasitele v někom,kdo se to v divokých devadesátkách napakoval nejvíc,v evidovaném spolupracovníku StB z prominentní komunistické rodiny,v trestně stíhaném lháři a podvodníkovi je nějaká masová uchýlka.Snad se ti fanatici z ANOsekty brzy proberou,tedy aspon někdo...

18 0
možnosti
JK

J79a87n 13K65l51á77s41e83k

14. 11. 2018 21:10

Slibovat, to on Bureš umí. Všem. Peníze na opravu silnic krajům, zvýšení platů učitelům ... Jen k plnění těch slibů se moc nemá. Ale zatím je tu ještě dost těch, kteří se porvou o hozenou koblihu.:-)

13 0
možnosti
SN

:-).....Když je to k pláči, tak si poplačte, bude se Vám lépe spát! My "kobliháři" kteří sledujeme to rozebírání republiky od "sameťáku,( to jste se možná narodila), jsme konečně zjistili, že se našel někdo, kdo má majetku na pět generací a přišlápl pazourky bratrstvu kočičí pracky, které tu řádilo bez obav z postihu! Měli to dobře obšancované, proto ten řev! Dobrou noc ! !!!!!!

1 18
možnosti
Foto

Vy tomu fakt věříte? 8-o8-o8-o V jeho zájmu je jen jeho vlastní jmění a co možná největší moc nad vším! Ukazuje nám to dostatečně dlouho. Fakt to není žádný Robin Hood.

15 0
možnosti
VV

Nejak uz je tu v poslednich dnech primo prebabisovano. Uz aby novinare napadlo neco jineho. Co treba vyvoj hdp v poslednich mesicich?

1 0
možnosti
AC

Holt každý stát má svého Trumpa.

0 0
možnosti
Foto

Babiš nám neprospívá? Co je ANO ve vládě nejsou kauzy, státní rozpočet je téměř vyrovnaný, Česko má rozumnou zahraniční politiku, Babiš je důstojným reprezentantem Česka - porovnejte to laskavě s tím, co se tady od 1990 do 2014 dělo.

7 16
možnosti
Foto

Nechci vědět, jak by to vypadalo, kdyby byl premiérem třeba takový plácal, jako je Fiala z ODS (a to jsem ODS dříve volila).

6 10
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2278x
Nekonfliktní člověk píšící mnohdy o konfliktních tématech, ale vždy s neuvěřitelnou dávkou nadsázky, a pokud je to možné, tak i humoru, protože bez něj je život černobílý...

Seznam rubrik