Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

No, Zeman má jeden, ale zato pádný argument, proč neměl potřebu se vyjadřovat. On se totiž skutečně již vyjádřil přímo v roce 1968 ...a nesl za to následky. To dnes již většina jeho oponentů o sobě říct nemůže.

Připadá mi to, jako když se před volbami kritizovalo to, proč nechodil do "předvolebních presidentských debat". Prostě on presidentskou funkci aktivně vykonával (resp.lidem byly jeho postoje zřejmé), neměl potřebu "se srovnávat" s nějakými pouhými snaživými kandidáty. Čněl nad nimi.

A myslím, že stejnou hru hraje i teď. On svůj postoj má doložitelný ...takže nechal ostatní (kteří tuto možnost neměli, nebo dokonce v době normalizace dělali aktivní kariéru v KSČ, armádě atd) exhibovat ..a spoléhá na to, že se antizemanovští aktivisté sami shodí.

Tedy osobně si myslím, že vyjádřit se mohl a měl (a že z jeho strany se spíše jedná o to, rozdráždit ty své odpůrce, aby se projevili ve své tendenčnosti).

3 6
možnosti
VK

"On se totiž skutečně již vyjádřil přímo v roce 1968 ...a nesl za to následky."

A že byste nám poskytl nějaký odkaz na info o jeho velkých činech, zatím na něj čekám jako na Godota. Pokud jste tedy neměl na mysli jeho vstup do KSČ.

4 0
možnosti
MB

No, už jsem sice udělal CtrlC z Wikipedie ...ale CtrlV jsem nakonec nezmáčnul ..protože by to nemělo smysl ...jelikož se evidentně neorientujete v v době, pojmech a situaci, nerozumíte nebo nechcete rozumět čemu nechcete i když to máte černé na bílém.. ;-)

0 0
možnosti
VK

Nezklamal jste, když dojdou argumenty, řešíte to osobními útoky, adorován stylem svého guru Zemanem. Já se na Vaši úroveň nesnížím. :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2278x
Nekonfliktní člověk píšící mnohdy o konfliktních tématech, ale vždy s neuvěřitelnou dávkou nadsázky, a pokud je to možné, tak i humoru, protože bez něj je život černobílý...

Seznam rubrik