Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mam s postou podobne zkusenosti, a to bydlim v zapadakove jmenem Praha, a vzdy ta posta byla do 600m od bydliste. Doruceni domu? Listek ze me nezastihli (wtf?), od jiste doby pokud je jedna volba posta, tak na postu. A nedavno se nam taky stalo, ze jsme cekali na balik a nic... zadna SMS, zadnej listek a az pri druhem baliku zjistili ze tam mame dva...

0 0
možnosti
Foto

R^znám málo lidí kteří by měli dobrou zkušenost

hlavně že ředitel Pošty bere 300 000 Kč měsíčně;-D

1 1
možnosti
Foto

Já si na Českou poštu stěžovat nemůžu, no PPL dneska trošinku zaperlila. Přišla sms, že mi doručí balíček 10-12. Tak volám ,no oni lidi ostatní také pracují, že. Budu doma v 11 dobře paní zavoláme si to bylo o půl desáté. V 10:10 telefon. Prý u nás zvoní a nikdo neotvírá.....8-o Leda naučit psy přebírat poštu jinak to nevidím.;-D

1 0
možnosti

Já tedy nevím, kde bydlíte, ale já s Českou poštou nikdy problém neměl. Musím tedy uznat, že konkrétně doručování balíků byl kdysi problém, většinou to skončilo oznámením ve schránce, ale to už je řada let. A nyní si nechávám doručovat do ruky a vše funguje bez problémů.

Ono je třeba si taky uvědomit, že práce doručovatele není žádný med. Práce je hromada a placen je za osmihodinovou pracovní dobu. Takže jestli bydlíte někde na venkově, je to asi problém tam i v pracovní době dojet.

S tou TV:-tedy nevím, co máte za značku, ale asi jedinou na trhu, která zvlášť zabalí ovládání. Jinak všichni prodejci dávají ovladač k TV. Tj. je to jeden balík.

Závěrem: je to o lidech. Jestli je na vaší poště bordel, stěžujte si u vedoucího pošty. Jezdí-li k vám neschopný řidič logistické firmy, vyžádejte si jiného nebo objednejte jinou firmu. Je to jednoduché.

1 1
možnosti

Tedy já s poštou mám výborné zkušenosti, v poslední době všechny balíky podané v různých koutech republiky jsem měla druhý den doma. Horší to bylo s DPD, do práce nám vezli zásilku za několik tisíc a ani nenapsali, že jedou, i když to měli v papírech jasně značené

1 0
možnosti

Máme s jinými dopravci docela dobrou zkušenost i jako rodina, hodně nakupujeme přes internet, i jako firma, máme e-shop.

Česká pošta to je ovšem kapitola sama pro sebe, naprosté šílenství. Zákazníkům se snažíme doručení poštou rozmluvit, aby své zásilky vůbec dočkali.

0 1
možnosti
Foto

Můj zeťák, posílal přes jednu nejmenovanou zahraniční doručovací společnost poštu a to balíček do USA. Druhý den mu volal neznámý pán a sdělili, že jeho baliček našel rozházený na silnici spolu s dalšími balíky, které sebral a dal si je do auta. Pouze jeho balík byl jediný, který měl na obálce číslo mobilního telefonu. Neznal, kdo je ztratil a poprosil jej, pokud zná tu firmu, ať jim dá jeho číslo mobilního telefonu a ať si pro poztrácenou poštu, přijedou, že jí má plný kufr auta. Zeťák zavolal do uvedené doručovací služby a ti se nejdříve podivovali nad tím, jak mohl někdo najít nějaké balíky poházené na silnici. Po chvilce uznali, že je to tak, vyžádali si číslo majitele, který jej našel a jeli si pro ně. Omluvili a sdělili, že ten, kdo vezl poštu byl internista a u auta špatně zavřel roletu a ta se mu otřevřela a on ztrácel balíky.

2 0
možnosti
Foto

No tak to je už vážně neskutečné! 8-o8-o

0 0
možnosti
Foto

Je to stejné jako každá státem poskytovaná služba.

1 0
možnosti
Foto

Není se vůbec čemu divit. Česká pošta nejenže patří do ranku ministra vnitra a současného předsedy ČSSD (po svrženém Sobotkovi), ale i nadále se řídí platným marketingovým heslem: "Dnes záslku podáte a zítra ji spolehlivě ztratíme!"......8-o

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS