Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já mezi prvními bych byl, kdo od úst by si utrhoval , abych jí přispěl v době drahých energií. Na válenky, beranici, třeba i na ty fotky. Pro úsměv s růžovou lící. Zatím však ne. Zatím mi u Alenky v říši divů stále něco chybí. Zatím nemůže říci: Jsme jedné krve, ty a já, Zuzano Čaputová.

0 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

0 0
možnosti
Foto

A.Schillerová je tragický případ člověka, jehož ego výrazně převyšuje jeho skutečné kvality. Opravdu to nemyslím nijak zle, ale měla by se svěřit do rukou specialistů na duševní zdraví...

4 1
možnosti

pro prostacky menu naservirovane ve stylu "ta me nastvala" staci.

a Babis Schillerovou ve snemovne potrebuje, a proto nebude jeji zproneveru 2 mio nijak vyrazne resit a bude se soustredit na jizdu k Hradu

kdo tohle nedokaze rozklicovat, tomu nepomuze ani svecena voda

3 1
možnosti
Foto

Ono to ale přece není o jednorázovém naštvání a jedné aféře. Paní Schillerová dlouhodobě štve každého člověka, který se alespoň trochu zajímá o ekonomiku a finance, nebo si přeje byť jen elementární slušnost mezi politiky.

Pokud bych parafrázoval Cimrmana "Nevím věru, co jí vytknouti dříve....". Nejvíce asi to hlavní - makroekonomický diletantismus. Ale i neschopnost šetřit a přejít na restriktivní rozpočet, místo toho zemi zadlužila na dlouhá léta. Co její zaklekávání nebo vyhazov náměstka Závodského, který si dovolil prošetřovat její bydlení za pár korun, když byla náměstkyní.

Pak asi vadí její časté lži. Její zoufalou angličtinu by asi každý akceptoval, kdyby sama nezačala obviňovat novináře, že lžou, když zmínili její slabou angličtinu. Obdobně její lži o tom, že si v době covidu sama upravovala účes, což zpochybňovaly profesionální kadeřnice. Nebo její lež, že prý jela přes parkoviště, když neměla zapnutý bezpečnostní pás?

A teď ještě aféra s placeným fotografem a kameramanem spolu se lživým a trapným vysvětlením. Nikdo z politiků nepropadl instagramu jako ona. Je až narcistickou obsesí se takto sebeprezentovat, zejména v jejím věku a s jejím vzhledem. Co aféra s kosmetickým stolkem a pronájmem bytu poblíž Dlouhé ulici?

Našlo by se toho více, ale tahle paní stylizující se často do "obyčejné tetky z Moravy", ale i rockového diblíka v kůži fakt nestojí za další zvyšování krevního tlaku..:-)

5 1
možnosti

... R^! Jo - Alenka - na tu budeme asi ,,vzpomínat" dlouho, hoooodně dlouho. Karma.

6 0
možnosti
Foto

Nakonec byly to jejich peníze, ne moje nebo vaše.

1 4
možnosti
Foto

Jejich? Víte, co jsou veřejné finance a kdo je platí?

8 0
možnosti
Foto

Paní Alena Schillerová nepochopila tzv. základní princip hnutí ANO.

Jeho vládce rozlišuje jedince na ty, které potřebuje a na nepřátele. První skupina má dvě podskupiny, jedni slouží dlouhodobě, druzí jsou po použití odkopnuti. To, aby byl jedince z druhé podskupiny odkopnut, stačí nesouhlas s panem Babišem, případně nějaký průšvih, který se již nedá ututlat. Jelikož subinka Alena sloužila do roztrhání těla, pan Babiš ji sice veřejně pokárá, ale dostane ještě šanci.

Kupříkladu minulou neděli v Otázkách Václava Moravce měla velmi osobní a vulgární narážky na pana Stanjuru. (zde je celkem jedno, jaké kdo má k němu sympatie). Šlo o poměrně vulgární výroky o jeho flákání se apod. Možná je to úlitba za fotky s pávem a pan Babiš zvedne pochvalně své obočí a blahosklonně ji přijme zpět do své suity.

A život půjde dále.

15 0
možnosti
Foto

Ano, Tomáši. Viděla jsem to a jen jsem žasla. Ostatně jako vždy, když někde vystupuje. Jinak po dlouhé době posílám pozdrav, neměla jsem čas se tu objevovat, musím to dohnat. :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2278x
Nekonfliktní člověk píšící mnohdy o konfliktních tématech, ale vždy s neuvěřitelnou dávkou nadsázky, a pokud je to možné, tak i humoru, protože bez něj je život černobílý...

Seznam rubrik