Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vynikající blog! Je radost vidět, jak někdo umí.

Jen...do těch bílků na Pavlovu se doporučuje kápnout ocet, aby byla uvnitř vláčná. Není bez něho ta placka přesušená? Pro mě je tenhle dort absolutní jednička. Mám ráda ten kontrast sladkého a ovoce.

Díky!

2 0
možnosti
Foto

Super, děkuji za pochvalu, to je v mých gastro začátcích moc příjemné a motivující. Jinak já tam ocet nedávám, pekla jsem to už fakt třikrát za ten měsíc a vždycky nádherně vláčné, jen teda jak píšu, pomazávám šlehačkou nebo krémem, díky tomu to nádherně zvlhne, spojí se to a je to delikatesa. R^V

1 0
možnosti

Jste mě tak namotivovala, že ho snad zítra upeču:-))))

Díky, a ať se Vám vše daří k radosti Vaší i těch, co si na těch sladkostech pošmáknou:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2278x
Nekonfliktní člověk píšící mnohdy o konfliktních tématech, ale vždy s neuvěřitelnou dávkou nadsázky, a pokud je to možné, tak i humoru, protože bez něj je život černobílý...

Seznam rubrik