Děkujeme za pochopení.
M26a94r31i13e 71Š23í28p60k91o77v38á
Vynikající blog! Je radost vidět, jak někdo umí.
Jen...do těch bílků na Pavlovu se doporučuje kápnout ocet, aby byla uvnitř vláčná. Není bez něho ta placka přesušená? Pro mě je tenhle dort absolutní jednička. Mám ráda ten kontrast sladkého a ovoce.
Díky!
J11i41t20k19a 96Z76á97m27e72č76n40í78k71o67v23á
Super, děkuji za pochvalu, to je v mých gastro začátcích moc příjemné a motivující. Jinak já tam ocet nedávám, pekla jsem to už fakt třikrát za ten měsíc a vždycky nádherně vláčné, jen teda jak píšu, pomazávám šlehačkou nebo krémem, díky tomu to nádherně zvlhne, spojí se to a je to delikatesa.
M65a26r39i96e 91Š92í36p20k17o89v91á
Jste mě tak namotivovala, že ho snad zítra upeču:-))))
Díky, a ať se Vám vše daří k radosti Vaší i těch, co si na těch sladkostech pošmáknou:-)
- Počet článků 51
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 2278x