Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pandemie nepřekvapila celý svět od roku 1990 Evrop zažila několik pandemii. Celá Evropská unie má vypracovaný Pandemický plán podle Světové zdravotnické organizace. Bavorsko po zjištění začalo okamžitě po podezření z pandemie provádět krok podle Pandemického plánu. Bylo s opatřeními až 14 dní před námi. Babiš se na pandemický plán vykašlal zmatně to začal řídit sám. Nesvolal Ústřední krizový štáb, jak to udělalo Maďarsko, Bulharsko, Německo a další země. Z to co se děje může on.

2 0
možnosti
ČP

V zásadě s vámi souhlasím, jen s tou výjimkou, že tato epidemie překvapila celý svět, nejen nás. A já osobně shledávám kroky vlády jako razantní a dostatečné a jsou o krok dřív, než v ostatních evropských státech.

4 1
možnosti
Foto

Vláda teď dělá, co může, to nelze tvrdit, že ne. Věc se má tak, že nečinila předtím, co mohla, byť měla, byla upozorňována apod. Co tam pan Vojtěch od prosince do března připravoval, když říkal, že jsme připraveni a všeho je dost, to mi jest záhadou. Jejich způsob komunikace s vybranými též nebudí dobrý dojem, jejich lži rovněž, ale nechť si každý posoudí sám, až se bude příště rozhodovat u voleb. Pro nás je v tuto chvíli důležité naložit zodpovědně s tím, kde jsme teď a co máme k dispozici, analyzovat bude čas, až bude po všem. Snad nebudou mít zase všichni krátkou paměť.;-)

2 1
možnosti
Foto

Berte to tak, že ne všichni jsme stejní. To, že vy nikam nemusíte neznamená, že to tak mají všichni. Jsou lidé kteří nebydlí v baráku a mají doma 5 mrazáků narvaných kdečím. Jsou lidé a znám jich dost co bydlí na ubytovně (ve sdíleném bytě) a ti moc možností si udělat zásoby nemají. Taky třeba chodí i do práce. Takže to je k tomu pohybu.

Dále máme spoustu občanů kterým je vše úplně jedno a to buď proto, že jsou prostší duchem, anebo cíleně.

S tím, ale vy nic neuděláte. Prostě to berte jako fakt.

2 0
možnosti
Foto

Ano, s tím souhlasím, že ne všichni žijou v baráku a pracují z domova, to nikomu neupírám, nemám za zlé, ani nesoudím, psala jsem, že chápu, že musíme do práce. Mrazák též narvaný nemám, ale jsem schopná nakoupit si na pár dní, abych nemusela do obchodu denně. Bohužel ale těžko beru jako fakt, že lidé nerespektují pravidla, která se dodržovat mají a má to smysl.

2 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2278x
Nekonfliktní člověk píšící mnohdy o konfliktních tématech, ale vždy s neuvěřitelnou dávkou nadsázky, a pokud je to možné, tak i humoru, protože bez něj je život černobílý...

Seznam rubrik