Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Prokazatelný podvodník a lhář Babiš má stále největší preference a hodně fanatických obdivovatelů, kteří mu prominou vše. Je to velmi špatný obraz "úrovně" našeho národa.

3 2
možnosti

Co s tím hodláte dělat ? Naříkat v diskusích ?

0 0
možnosti

Zdevastované a vytunelované. Od vzniku ČR se prodaly firmy za dva biliony

https://www.euro.cz/archiv/zdevastovane-a-vytunelovane-od-vzniku-cr-se-prodaly-firmy-za-dva-biliony-1237369

-

ano i ten Babis se tenkrat obslouzil. Ale kdo tuhle lumparnu umoznil? reste pricinu, ne dusledek.

7 3
možnosti

Umožnila to ODS (v čele s Klausem, který nezná pojem špinavé peníze), vyvolali to lidé jako Babiš.

0 4
možnosti

Máte pravdu, demokracie není jednoduchá, zejm. tehdy, pokud její výsledek není dle mého gusta...

AntiBabiš nejen nefunguje, ono už to řadě lidí vadí víc než jeho kauzy samotné. Prostě je to pro ně menší zlo v situaci, kdy se opakovaně v alternativách spálili politicky nebo morálně napříč spektrem.

9 3
možnosti

E60d15a 25S50t22á11r54e35k

5. 6. 2019 23:18

Menší zlo? Tohle je pro vás menší zlo???

3 2
možnosti

Aneb...jak jednou prohlásila jedna představitelka hnutí ANO , když byl Babiš ministrem financí...ta prohlásila , že ministerstvo financí je dosud největší akvizicí skupiny Agrofert...myslím , že není třeba nic dodávat.

13 4
možnosti

Pěkně sečteno a jen doufám že naši spoluobčani nějakým zázrakem prozřou a pošlou estébáka na politickou skládku odpadů. Karma R^

12 6
možnosti

Sčítání vám věru moc nejde, zkuste si dát opáčko.

3 1
možnosti

Ano, leccos tam ještě chybí.

0 0
možnosti

Babiš není větším lumpem na politické scéně, než kterýkoliv jiný politik. Tento velký hon na Babiše pořádají ti, a nebojím se říci, že i kolikráte opakovaně dezinformují voliče, kterým Babiš uzavřel penězovody. Shrnuto, zloděj křičí chyťte zloděje;-D

12 18
možnosti

Vážený pane, větší lump tady ještě nebyl.

18 8
možnosti

Píšete "Co mi však vadí, je skutečnost, že doteď nebyly Agrofertu pozastaveny dotace. Jak je možné, že v jiných podobných případech stát okamžitě přestal částky firmám proplácet do doby, než se to vyřeší, a tady, tady se platí a říká se, že není co řešit

Zdroj: https://zamecnikova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=715777

Dovolil bych si to podpořit ještě dalším kontrastem - zajišťovací příkazy. Na jedné straně stačí podezření, že by někdo jiný (sic!) v budoucnu mohl spáchat nějaký přečin, a následuje obstavení majetku a tedy de facto likvidace firmy, na druhé straně nestačí ani seznam důkazů o tom, že přečin byl spáchán, a to konkrétní osobou...

18 1
možnosti

Babise volili tehdy ti nejhloupejsi Cesi, kteri si nedokazali jiz tehdy zjistit o jeho mafianskych praktikach. Ted by tito exoti meli prispivat na jeho dotace.

20 7
možnosti

Nestojíte za reakci.

9 10
možnosti
Foto

Situace na české politické scéně ja vážná a k tomu ještě zoufalá. Ze stávající politické garnitury je to totiž nakonec právě Babiš, kdo je zřetelně nejschopnější, nejčestnější, nejpravdomluvnější, nejpoctivější, nej... nej... ! Čili asi, možná, snad, nedaj bože, ho v příštích volbách taky zkusím volit, jako jsem ho zatím nevolil!! :-))))))

6 11
možnosti

Po tom, co dnes už i přes blokaci informací Babišovými medii víme, bych Vás v takovém případě považovala za nesvéprávného. A jak píše dnes pan Hrušínský - měli byste ty Babišovy rošťárny platit z vlastních kapes.

13 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS