Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jednoznačně karma.R^ Oba synové podnikají, tak vidím na vlastní oči, co to obnáší....a musím říct, že jim to vůbec nezávidím.., já bych to nezvládla.

2 0
možnosti
PH

P79e98t25r 73H41á37l37a

17. 8. 2014 14:06

Já si říkám: Lidi se musí mít fakt strašně dobře, když si jich tolik může dovolit chovat se tak hloupě.

0 0
možnosti
KV

Jo zlodej ten se ma, tak proc nekradete take !?

0 16
možnosti
VH

Pro blbé:  Protože podnikat je činnost žádoucí. Zloděje v žádné době neoslavovali.

8 0
možnosti
Foto

Ááá, vidím, že to máte, Jitko, v hlavě srovnané: R^R^R^

2 1
možnosti
PK

Asi je to stejné na celém světě - lidé, kteří podnikají v obdivuhodných aktivitách -lékaři, stavitelé, ale i kuchaři aj. - si nevyskakují tolik jako mnozí "finančníci", kteří skupují za babku byty od lidí, kterým hrozí nebo jsou v exekuci. Nebo tzv. podnikatelé co točí melouny na hraně či jemně za pomoci právníků za hranou zákona.

Takže i mezi podnikateli najdete jako všude jinde - nové Bati či naopak šmejdy.

6 0
možnosti
VL

Podle článku o podnikání moc nevíte. Velkou roli hraje, kdy začnete podnikat. Jestli začnete v tuto dobu a uspějete a nejste génius, což 99,999% není, a někdo vám může dokonce něčeho závidět, čeho jste dosáhla podnikáním, pak je to jasný signál toho, že peníze nebyly získány čestně. Nevíte asi nic o tom, že úspěšní malí podnikatelé mají část svých peněz z kriminality jako drogy, obchod s lidmi, atd a z toho, že jsou součástí velkého organizovaného zločinu. Začněte podnikat, jak se vám bude dařit, pokud budete čestná, neprorazíte, všecko je tady pod cenou, nebo kartel, nebo praní špinavých peněz.

1 11
možnosti
MP

tak tenhle životní postoj Vám vůbec nezávidím, jak v tomhle 'prohnilém' světě dokážete přežít? 8-o

11 1
možnosti
PK

Nezapomenu na dobu po roce 89... Národní podnik, kde pracoval můj otec ze dne na den přestal existovat a můj otec měl dvě možnosti - jít na pracák nebo podnikat. Rozhodl se pro to druhé - přece jen se pomalu, ale jistě blížil k důchodovému věku a již v té době si dovedl spočítat, jak by byl finančně stratný. Makal 7 dní v týdnu cca 12 hodin denně... možná se to mnoha levicově smýšlejícím diskutérům zdá přehnané, ale do pracovní doby bylo nutno započítat i to, že přišel domů a musel si dělat veškeré účetnictví, procházet faktury a pod... a když si po cca 3 či 4 létech dovolil první pořádnou dovolenou, tak jedna z prvních věcí, kterou si vyslechl od příbuzné mé manželky bylo, že "Jo podnikatelé, ti si žijí, když ožebračují nás chudáky"... 

Smekám před každým, kdo najde tu odvahu a dokáže se "postavit na vlastní nohy" a začne podnikat... já bych to nedokázal.

A jinak za mne, karmaR^

16 1
možnosti
Foto

R^Jednoznačně karma:-)

10 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2278x
Nekonfliktní člověk píšící mnohdy o konfliktních tématech, ale vždy s neuvěřitelnou dávkou nadsázky, a pokud je to možné, tak i humoru, protože bez něj je život černobílý...

Seznam rubrik